Jacobs Outdoor

Zakmessen van Jacobs Outdoor

Bij Jacobs Outdoor zijn vele merken zakmessen verkrijgbaar. Zakmeskopen.nl is de beste site voor messen!

Mijn ervaring met Jacobs Outdoor

Over een paar maanden ga ik survivallen in het wild en was een goed zakmes een benodigdheid. Zelf had ik nog nooit een zakmes gekocht en werd dit mijn eerste zelfgekochte. Eerste impressie van de site was dat het duidelijk en overzichtelijk was. Binnen enkele minuten was er een merk dat me beviel, maar wist ik niet zeker welke het beste bij mij zou passen. Op de site stond “voor advies bel 0481-354040” en dat was wat ik toen deed. Aan de telefoon werd er al snel een goede keuze voor mij gemaakt. Mijn uiteindelijke product was de ‘Cold Steel Voyager Clip Point Se’ en een slijpsteen. Met de gratis verzending en snelle levering was ik erg blij! Het mes was van uitstekende kwaliteit en de beschrijving op de site paste er goed bij. Mijn ervaring was dus zeer goed!

Contact

Op de site zijn er meerdere manieren te vinden om contact op te nemen. Er is een nummer zichtbaar, een e-mail adres, een contactformulier en zelfs Facebook.