Chagall

Prachtige kunstwerken van Chagall bij het museum Lalique

Mijn vader is een erg grote kunstliefhebber en hij is een erg grote fan van de kunstwerken van Chagall. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan een museum die kunstwerken van deze kunstenaar tentoongesteld.

Samen met mijn vader op het internet op zoek

Toen ik samen met mijn vader op het internet op zoek ging naar een museum dat kunstwerken van Chagall tentoonstelt kregen we aardig veel zoekresultaten van verschillende musea. We besloten daarom ook om eerste een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we een keuze zouden maken. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van museum Lalique.

De website van het Lalique museum

Toen we terecht kwamen op de website van het Lalique museum kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is super veel informatie te vinden over de veel verschillende kunstwerken die het museum tentoonstelt. Ook is er erg veel informatie te vinden over de kunstwerken en over de kunstenaar Chagall. De informatie sprak ons beide super erg aan waardoor we twee tickets voor het museum hadden gekocht. We hebben samen een super leuke en leerzame dag gehad bij museum Lalique.